Hotel 54 Barceloneta

Localització

Hotel 3 estrelles a la Barceloneta

L’Hotel 54 Barceloneta a Barcelona és un hotel únic pel seu disseny, barreja d’elegància i innovació. En totes les habitacions disposem de: bany, assecador, aire condicionat i calefacció, Wi-Fi, televisió, caixa forta i telèfon.
Per a molts el millor allotjament de la ciutat.

Fes la teva reserva

ATRACTIUS TURÍSTICS

L’Hotel 54 Barceloneta està situat al Passeig Joan de Borbó 54, al famós barri mariner de la Barceloneta. Des d’aquí es podrà desplaçar fàcil i còmodament a la platja, situada a pocs metres, a la Rambla (800 metres), al Barri Gòtic (nucli antic, a 15 minuts) i al popular Barri del Born (zona de moda pels seus elegants bars, restaurants i botigues de tendència).

barceloneta

Platja de la Barceloneta

250 m (2 min a peu)

metro

Metro Barceloneta L4 (Groga)

650 m (8 min a peu)

port

Port Olimpic

1,9 Km (23 min a peu)

plaza-cat

Plaça Catalunya

2,4 Km (30 min a peu)

ramblas

Les Rambles

1,7 Km (20 min a peu)

ciutadella

Parc de la Ciutadella

1,80 Km (21 min a peu)

COM ARRIBAR

Com arribar en cotxe

Des de Girona

Entrarà a Barcelona per l’Autopista AP7 / E-12. En arribar a Barcelona, agafi la Ronda Litoral, sortida 22 (Paral·lel, la Rambla, Montjuïc, Port Vell); continuï per C / Doctor Aiguader. A continuació, agafi la Plaça de Pau Vila, giri a la dreta per Passeig Joan de Borbó, i baixi el carrer fins trobar l’hotel.

 

Des de Tarragona

Per A2 / B10, agafi la sortida 21 (Paral·lel, la Rambla, Montjuïc, Port Vell), giri a la dreta pel Passeig Josep Carner; continuï en direcció a Portal de la Pau, Barceloneta. Segueixi per Passeig Colom i Passeig Isabel II, giri a la dreta a la Plaça Pau Vila, giri després a la dreta per Passeig Joan de Borbó i baixi el carrer fins trobar l’hotel.

 

Des de l’aeroport

Per l’autopista amb direcció a Barcelona, prengui l’accés de Ronda del Litoral, sortida 22, davant del Maremàgnum. El segon carrer a la dreta és el Passeig Joan de Borbó.

Com arribar amb transport públic

Taxi

S’agafa fàcilment a l’aeroport. El cost aproximat es de 35-40€ i triga entre 30 y 40 minuts.

 

Tren

Surt cada 10 minuts i triga uns 35 minuts fins Passeig de Gràcia. Una cop allà, agafi el metro fins Barceloneta (L4).

 

Bus

L’aerobus surt de les terminals cada 15 minuts. Baixi a la parada Plaça Catalunya i, un cop allà, agafi el metro fins Barceloneta (L4).